2019. 01. 31.

A hónap autogramja - David Duchovny & Gillian Anderson

Gillian Anderson aláírásával már találkozhattatok itt a blogon, de így együtt David Duchovny-val külön öröm számomra, hogy megoszthatom Veletek. Az X-akták azt hiszem nem lett volna olyan sikeres a két ügynök személye nélkül, hiszen nagyon jól kiegészítették egymást. Végigkísérhettük jellemfejlődésüket, hogyan lett a szkeptikusból hívő, s fordítva. 2016-ban hosszú várakozás után visszatértek a 10. évaddal, sokak szerint azonban már nem volt meg az a varázsa a sorozatnak. A legfőbb erénye volt mindig is, hogy nem vették maguk az írók sem egészen komolyan, s olyan gegeket csempésztek be egy-egy epizódba, ami miatt érdemes újból és újból megnézni. Ez pedig az újabb évadokban csúcsosodott. Mulder ügynök beszívott kérem! :D Bár ez csak annak újdonság, aki nem látta a "Californication"-t.
S hogy mit csinál manapság a két főszereplő? David Duchovny például februárban érkezik Budapestre a bandájával, ugyanis amellett, hogy kitűnő színész,  fantasztikus hangja van. 
Gillian Anderson  a londoni Noel Coward színházban debütál az "All About Eve" című darabban február 2.án, a Netflix - fanok (nos hát én is egy kicsit...picit) pedig már láthatták egy szexterapeuta szerepében a "Sex Education" című sorozatban. Merőben más, mint a kultikus, ufós széria :)

Nézzétek meg Skinner ügynöktől kapott autogramomat is itt: Mitch Pileggi


2 megjegyzés: