2018. 01. 30.

A hónap autogramja - John Leguizamo

John Alberto Leguizamo  1964. július 22-én született Bogotában, Kolumbiában. Emmy - díjas színész, producer, szinkronszínész. Karrierjét egyébként stand up komikusként kezdte, több műsorával is fellépett éjszakai klubokban.
Ismertebb filmjei : Carlito útja, Rómeó + Júlia, ahol Tybalt-ot alakította vagy a szintén kosztümös Moulin Rouge!. A Jégkorszak című animációs filmben Sid-nek, a lajhárnak kölcsönözte a hangját, ami valljuk be, igen jól sikerült. Állítólag órákig nézett lajhárokról szóló ismeretterjesztő filmeket, ezért olyan hiteles az alakítás :)  A tavalyi évben láthattuk a John Wick folytatásában és idén is találkozhatunk vele több mozifilmben is. 
A Broadway-en a Latin History for Morons című darabban játszik még február végéig, levelem oda címeztem és szerencsére jött is a dedikált kép. Bár itt megjegyezném, hogy kicsit kalandosra sikeredett szegény levél útja, mert több mint egy hónapig bolyongott valahol, míg a levélszekrényben landolt, erről árulkodik a bélyegző. De legalább ideért.

 Küldve: 2017.11.02.                                                        
 Vissza:  2018.01.02.                        Studio 54
                                                         John Leguizamo "Latin History for Morons"
                                                         254 West 54th Street, New York, NY 10019
                                             

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése