2017. 09. 20.

Amigod


Fülbemászó dalok, hamisítatlan synthpop a '80-as évekből, átütő éneklés, helyes srácok, ZENÉSZ srácok, ez az Amigod. A Köteles Leander vezette zenekar 2013-ban alakult, Maczák Márk, Czifra Miki s nem utolsósorban Fábri András megmutat magából mindent, amit elődeinél (Leander Rising, Leander Kills) talán nem tudott. Hiszen hogy is nézne ki egy rikító melegítő vagy éppen fejpánt egy kőkemény metál dalban? Szerintem amúgy Leanderéknek ez is menne.
Első sikerük a "Hősöd" már bemutatást enged a produkcióba, mire is lehet majd számítani tőlük. Aztán mindjárt ott van a "Love Story" nagylemezükről az "Este van" című dal, ami viszont teljesen ellentmond mindannak, amit írtam (nem, az átütő éneklésnek nem). Ez a dal, ha lehet azt mondani is valamelyikről, tipikus Leander-dal, tele fájdalommal (vigyázat, könnycsalogató), mélyről jövő érzésekkel. Aztán térjünk vissza a fiúbandához a "Rómeó"-val, ami megint csak kedvenc korszakuk, a '80-as évek dallamvilágát eleveníti fel. Nagyon jó érzés tudni, hogy rajtam kívül is sok Modern Talking - rajongó van :D 
Az autogram beszerzésében nagy segítségemre volt Cindy, nagyon - nagyon köszönöm Neki és Leanderéknek is, hogy picit visszahozták a számomra oly kedves muzsikát. 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése