2017. 05. 17.

FC Bayern München

Úgy örültem ezeknek az aláírásoknak, mintha a lottó ötöst nyertem volna meg. Na jó, annyira azért nem, mert ekkora nyereményből már simán elmehettem volna jó pár Bayern - meccsre és szerezhettem volna be személyesen az aláírásokat... De akkor is. 
Történt ugyan is, hogy első próbálkozásom még tavaly kudarcot vallott. Kérésemhez mellékeltem egy szép kék, igen feltűnő, felcímzett válaszborítékot, amit voltak olyan ügyesek és visszaküldtek ugyan, de nem volt leragasztva, így valaki nagyon megkívánta annak tartalmát. Persze nem hibáztatom a postát, nem is értem, hogy nem sikerült leragasztani. Szóval kaptam egy NAAAGY üres borítékot, öt darab lekezelt német bélyeggel.. nagyon szomorú voltam. De nem adtam fel, idén ismét próbálkoztam, ezúttal egy másik címre küldtem kérésemet. Meg is lett az eredménye végre, nyolc játékos autogramját kaptam meg, oly nagyszerű futballistákét, mint pl. Hummels, Robben, Vidal...

FC Bayern München AG
Saebener Str. 51-57
D-81547 München
Germany

Küldve: 2017.02.08.
Vissza: 2017.05.15.






1 megjegyzés:

  1. Very informative article which is about the Music autographs and i must bookmark it, keep posting interesting articles.



    Music autographs

    VálaszTörlés