2016. 11. 02.

Robert Englund

A horrorfilmek kedvelői Robert Englund neve hallatán egyből összerezzenek és aznap talán nem is szívesen hajtják álomra fejüket, hiszen a  "Rémálom az Elm utcában" Freddie Krueger-ét alakító színészről van szó. A '80-as évek kultikus horror-sorozatában alakította a főgonoszt, nyolc rész készült, az első 1984-ben, 2010-ben egy remake is, de abban már nem  Englund alakította Freddie-t.
Szerepelt "Ford Fairlane kalandjai" című filmben, vagy pl. a "Rémségek könyve"-ben is.  
Kis háttérinfót is engedjetek meg, a boríték sérülten érkezett, konkrétan fel volt bontva, de ezt jelezte a posta és egy kis lezárt átlátszó tasakban kaptam meg. Ezúttal rajta volt a feladó neve is, talán ezért volt olyan kívánatos.
Nem ez az első eset egyébként, volt rá példa, hogy üresen kaptam meg a borítékot, vagy éppen fel volt hasítva a boríték alja. De akadt olyan is, hogy a szomszéd házból hozták át. Csak remélni tudom, hogy megkapok mindent, de ha valaki másnak is tetszenek a leveleim, egy szavába kerül csak, szívesen segítek Neki.  Amúgy sajnos mint a képen látható, a fotón elmosódott az autogram, illetve a vezetéknevem írta rá, így azt kikozmetikáztam:)  Englund a honlapján egy bizonyos összegért kínálja az autogramokat, de gondoltam egy próbát megér...


Robert Englund
1278 Glenneyre St, PMB #73
Laguna Beach, CA 92651

Küldve: 2016.04.04.
Vissza:  2016.10.24.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése