2016. 10. 05.

Borussia Dortmund (Reus/Bender)

Egyik kedvenc színösszeállításom a sárga - fekete kombináció. Azért valljuk be, mi nők sokszor a szín alapján választunk, s most itt nem egy sálra, vagy kabátra gondolok. Például amikor a férjem mutatott  számomra majdhogynem két egyforma pingpongütőt, hogy melyiket választom, egyből ráböktem, hogy a narancssárgát. Ugyan így volt egy evezés alkalmával is, mikor mentőmellényt választottam... hiába, szeretem az összeillő színeket.  No nem feltétlen "csak" ezért kedvelem a Bundesliga egyik csapatát, a Borussia Dortmund-ot, hanem mert játéktudásban, győzni akarásban igenis ott a helyük a legjobbak között. 
Azt azért sajnálom, hogy már nem Jürgen Klopp a vezetőedző, aki egy igazi színfolt volt a német első osztályban, de az tény, hogy a csapatnak kellett egy kis vérfrissítés. Eddig pedig úgy néz ki, hogy be is jöttek a számítások, s a Bayern München-nek komolyan számításba kell venni ismét a csapatot. Bár ehhez az egyre jobban teljesítő Dárdai vezette Hertha BSC-nek is lesz némi beleszólása.
Marco Reus és Sven Bender számomra a két nagy kedvenc, remélem még sokáig látom őket a sárga-fekete szerelésben :) Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése