2016. 07. 09.

David Hasselhoff




Mit is írhatnék? Az biztos, hogy David Hasselhoff senki számára nem közömbös. Lehet Őt utálni, vagy éppen nagyon is szeretni. Igen megosztó személyiség és ezt leginkább botrányainak köszönheti. Az azonban tagadhatatlan, hogy a '80-as  és '90-es évek ikonikus alakja a beszélő autójával együtt, a piros fürdőnadrágról pedig nem is beszélve. A zene sem áll messze tőle, hiszen számos lemeze jelent meg, mondhatni nagy sikere is volt, főleg osztrák és német földön.  Számomra talán a legkedveltebb "Je T'aime means I love you"  '90-ből. 
Egyébként én azért is kedvelem, mert nem veszi magát komolyan, képes saját magán röhögi. Kicsit olyan, mint Chuck Norris. Hatalmas figura. Aki pedig bírja a "Zs"kategóriás filmeket, feltétlenül írja fel a naptárába  július 31-ét, hiszen jön a Sharknado 4,  amiben ismét feltűnik Hoff. Bevallom, régen vártam ennyire egy filmet... ja de bocs, a "Sharknado 3"-at tavaly...

JÁTÉK! JÁTÉK! 
Írj két olyan sorozatot, amiben Hasselhoff játszott és ha szerencsés vagy, Tiéd lehet az egyik dedikált David Hasselhoff fotó!
A válaszokat ide várom: bitta.autogram@gmail.com
Beküldési határidő: augusztus 5!
A sorsolás nyertese Somogyi Gábor Ajkáról! Gratulálok Neki, hamarosan megy az aláírt kép keretben.


 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése