2017. 08. 07.

Jude Law

David Jude Heyworth Law 1972. december 29-én született Londonban. 
Igazából számomra Jude az, aki egy igazi rejtély. Nagyon kíváncsi lennék, milyen is a való életben. Olyan sokoldalú és egymástól teljesen különböző karaktereket játszott (és nagyon is jól), hogy azon kevés színészek egyike, akit nem lehet beskatulyázni. Nézzük pl. első nagy filmszerepét, a "Gattaca"-t Uma Thurman-el és Ethan Hawke-al,  amit hogy is lehetne összehasonlítani pl. egy bájos, kedves, "sokszormegnézős" popcorn mozival, a "Holiday"-el. Persze mindegyik filmjére igaz, hogy hozza a sármos, gentleman fazont (na jó, a "Dom Hemingway"-t ne vegyük ide), de jóval több van benne, mint amit sokszor mutat. Mindig azt nyújtja, amit a szerep éppen megkíván, nem többet és nem kevesebbet és ettől olyan izgalmas Mr. Law.  
2000-ben "A tehetséges Mr. Ripley" - ben nyújtott alakításért megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó BAFTA - díjat.
2017 májusában Londonban játszott az "Obsession" című drámában, levelem oda címeztem, s néhány hónappal később jött is az aláírás. Szép, aranyszínű filctollal aláírva, nem elmosódva, nem elkenődve.
Egyszóval tökéletes!



Jude Law                                                                              Küldve: 2017.04.18.
"Obsession" (No longer valid)                                               Vissza:  2017.08.07.
Barbican Centre
Silk Street London
EC2Y 8DS
UK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése